Enviaments i devolucions


Enviaments i devolucions

Enviaments

Enviem la teva comanda a l’adreça que ens hagis indicat de la Península o d’Andorra (de moment no realitzem enviaments ni a les illes Balears, ni a les illes Canàries, ni a Ceuta o Melilla).
Per fer els enviaments utilitzarem la companyia més convenient en funció de la comanda i/o l’adreça de recepció d’aquesta.
S’aplicarà una tarifa plana de 8 € en concepte de transport que es calcula automàticament durant el procés de compra i s’especifica degudament abans del pagament de la comanda.
Per a comandes superiors a 90 € o per aquelles que siguin recollides a la nostra botiga/estudi, les despeses d’enviament són gratuïtes.
El termini d’entrega de les comandes serà de 48 a 72 h. (festius no inclosos).

Recollides a la botiga

Per a recollides a la botiga/estudi TOC Creatiu del C. Porta Nova, 40 de Torroella de Montgrí, hauràs de presentar l’email de confirmació de la teva comanda amb la referència de la mateixa i el teu DNI (el nom del DNI ha de ser el mateix que el que apareix a la comanda). És imprescindible indicar aquesta referència, ja que no s’entregarà cap comanda sense la deguda documentació.
En cas que sigui una altra persona qui vingui a fer la recollida, haurà de presentar igualment l’email de confirmació juntament amb una autorització signada. En aquesta autorització hi haurà de figurar el nom i el DNI de les dues persones i la signatura del comprador/a. No podrem entregar cap comanda si no es compleixen aquests requisits.

Canvis

Si, un cop rebuda la comanda, necessites realitzar algun canvi, podràs fer-ho en el termini de 15 dies. En aquest cas, el client s’haurà de fer càrrec de les despeses d’enviament un cop s’hagi posat en contacte amb Sílvia Llenas a través del correu electrònic silvia@silviallenas.com indicant el número de comanda, el tiquet, les seves dades i el canvi que desitja fer.
Només seran acceptats aquells articles que estiguin en perfecte estat, amb el seu corresponent tiquet de compra i que conservin l’etiqueta i/o embalatge original.

Devolucions

A partir de la recepció de la compra, disposes de 15 dies per tal de sol·licitar la devolució d’algun article. En aquest cas, el client haurà de contactar amb nosaltres al correu electrònic silvia@silviallenas.com indicant el motiu pel qual desitja fer la devolució.
Els articles retornats hauran d’estar en les mateixes condicions en què es van rebre. No poden estar usats, ni rentats o manipulats de cap manera i han de conservar l’etiqueta original.
Quan hàgim rebut l’article retornat i un cop acceptada la devolució, t’enviarem la notificació per correu electrònic. L’import de la devolució correspondrà només l’article retornat i es farà efectiu mitjançant un val de compra sense data de caducitat que podrà bescanviar tant a la botiga en línia com a la física. Els ports, tant de l’enviament inicial com dels corresponents a la devolució, van a càrrec del client.